Gå til innhold

Dette er Madly

Vi hjelper deg med avgjørende innsikt og skreddersyr den beste digitale markedsføringen – slik at din bedrift oppnår gode resultater.

emoji-rocket-500px

Digitalbyrå

Madly AS er et digitalbyrå i Nordhordland med lang erfaring innen analyse, rådgivning og digital markedsføring.

Sammen med selskapene Tysse og Arkoconsult fra Osterøy, ble Madly AS startet av Andreas Dyngen i april 2020.

Vår målsetting er å skape den beste markedsføringen til hver enkelt bedrift. Vi tilbyr en helhetlig strategi, rådgivning og annonsering som sikrer størst mulig effekt og synlighet. Dine mål er våre mål, og vi er rett og slett «madly in love» eller på godt norsk, «vanvittig forelsket», i det vi holder på med.

Andreas Dyngen

Partner og seniorrådgiver Andreas Dyngen har jobbet med digital markedsføring siden før Facebook ble børsnotert. Han har vært kundeansvarlig, digital strateg og byråleder, og har lang erfaring med både organisk og betalt innhold i alle sosiale og tradisjonelle medier. Andreas er også sertifisert innen Google Ads (søk og Display), Google analytics og Google min bedrift.

Listen av kunder som har benyttet hans tjenester er lang, og inneholder blant andre Chess, Nr1 Fitness Gruppen, Proaktiv Gruppen, Frydenbø Gruppen, Tysse Tilhenger, Alutec, Vitus Reiser … og forhåpentlig [Ditt Selskap] i nærmeste framtid.

nettsiden
Marianne Kvamme-1

Marianne Kvamme

Faglig leder Marianne Kvamme har over 10 års erfaring fra arbeid med digital markedsføring, både fra byrå og kundesiden. Hun er utdannet journalist, og kombinert med en stor interesse for tall og statistikk gjør dette henne til den perfekte digitale potet. 

Marianne jobber med strategi, skriver tekster til blant annet nettsider, Google Ads og Facebook og hun jobber i tillegg mye med analyse. 

Kunder hun har jobbet med inkluderer blant andre Norwegian, BRAbank, Nr1 Fitness, Frende Forsikring, FotoKnudsen, NSB, Fjord Norge og Arkoconsult.