Gå til innhold

MARKEDSFØRING

Fra gode strategier til avgjørende analyser, målrettet markedsføring og lønnsom annonsering. Vi er en komplett digital partner du alltid kan ha tillit til.

Digital strategi

Digital strategi handler om å legge en god plan for å nå mål – på en effektiv og lønnsom måte. Det handler om å definere målgruppen og velge kanaler basert på kundereisen. Vi hjelper deg med å utvikle en god digital strategi tilpasset din bedrift.

Google Ads

Google Ads er den største digitale markedsføringsplattformen i verden – og blant de mest lønnsomme. Vi hjelper deg med å benytte de unike og gode mulighetene Google Ads gir, slik at du oppnår de beste resultatene.

Facebook

Med sine mange muligheter for målretting og bygging av målgrupper, er Facebook en viktig kanal for annonsering og merkevarebygging. Vi har lang erfaring med strategi, innholdsproduksjon og segmentering på Facebook.

AdobeStock_99585609 (1)
AdobeStock_167519064
AdobeStock_189570981

Instagram

Instagram er det ledende sosiale mediet for visuelt innhold. Plattformen er i stadig vekst, med sine over én milliard månedlig aktive brukere. Med gode muligheter for målretting og bygging av målgrupper, er Instagram en super plass å annonsere.

Foto og video

Foto og video er ofte kostbart og krevende for bedriftene å få laget. I Madly har vi lang erfaring med produksjon av film og foto innen ulike segmenter, og en god utstyrspark til å bistå deg med innhold på en enkel og effektiv måte.

Bing

Microsoft Ads (tidligere Bing Ads) er ikke den største søkemotoren, men kan fungere ypperlig i mange kampanjer – ofte til en svært god pris. Bing har mange likhetstrekk med Google Ads, men har mindre konkurranse. Det kan gi gode muligheter.

emoji-thinking

 

Trenger du gode råd?

Prøv oss for en periode. Vi har ingen bindingstid.

Ta kontakt for en hyggelig prat!